Een paar jaar geleden reden alleen ouderen op de elektrische fiets. Maar dit is allang niet meer het geval. Deze fietsen zijn momenteel ontzettend gewild. Hierdoor zijn ze in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Nu er een toename is bij het kopen van een elektrische fiets, stijgt het aanschaffen van het accessoires aanbod ook. Dit maakt het fietsen nog leuker. Zo zijn er onder andere mandjes, camera’s en navigatiesystemen te verkrijgen. Amslod is tegenwoordig een oprunning merk als het gaat om elektrische fietsen. In deze tekst vind je alle informatie over de elektrische fietsen van Amslod met een middenmotor.

Waarom een elektrische fiets met middenmotor?

De beste elektrische fiets met middenmotor 2020 zijn de meest populaire en gebruikte fietsen. Deze elektrische fiets is erg stabiel en geeft je het meest het gevoel alsof je op een normale fiets rijdt. Dit komt doordat het gewicht van de motor laag bij de grond zit en laag in het frame. Omdat de fiets hierdoor niet naar voren of achteren kiept maakt dit het ook makkelijker om de fiets te tillen in vergelijking met de andere fietsen. Daarnaast past de motor zich aan aan de weerstand van het pedaal. Er wordt dus meer ondersteuning gegeven. Hierdoor zijn deze fietsen het meest geschikt voor ritjes door heuvelachtige gebieden, tegenwind en als je extra hulp nodig hebt bij heuvels.

Waar vind ik Amslod fietsen?

Sinds 2015 is het Nederlandse merk Amslod in snel tempo uitgegroeid tot één van de grootste elektrische fietsen merken in Nederland. Amslod bestaat al sinds 1915, toen besloot meneer Dolsma een gemotoriseerde fiets te maken. Het merk heeft hier ook zijn naam aan te danken. Dolsma is namelijk omgedraaid… juist. Het bedrijf is overgegaan op generatie. Vroeger kon je fietsen alleen vinden in fietsenwinkels, maar Amslod is gegaan voor een andere aanpak. Je kunt de fietsen namelijk alleen online kopen. Op deze manier is er een schakel minder in het aankoopproces. De fiets gaat namelijk direct van de fabriek naar de klant. Wel bieden zij een gratis proefrit aan bij de experience centers door het hele land. Ook kan er een proefrit worden gemaakt aan huis. Volgens de Amslod Fietsen Review is dit een echt aanrader. Zo weet je wat je in huis haalt.