Een ballonvaart maken is iets wat veel mensen zeggen nog eens te willen doen, maar weinig ook daadwerkelijk hebben gedaan. Met een ballonvaart beweeg je op relatief langzaam tempo, waardoor je heerlijk op een rustige manier kan genieten van het uitzicht. Lees nu verder en ontdek de drie redenen waarom een ballonvaart het perfecte cadeau is voor je partner.

Romantisch

Hoog in de lucht zweven in een mandje onder het genot van een hapje en een drankje. Heeft dit nog meer uitleg nodig? Dit is natuurlijk enorm romantisch om met je wederhelft te doen. Doordat een luchtballon op relatief langzaam tempo beweegt kun je genieten van prachtige uitzichten. Het is ook mogelijk om een ballonvaart tijdens zonsopgang of zonsondergang te doen.

Uniek

Een ballonvaart is zeer uniek. Een luchtballon is een stukje historie en bovendien erg bijzonder. Hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat ze een ballonvaart hebben gemaakt?

Samen een onvergetelijke ervaring delen

Door samen onvergetelijke ervaringen te delen, groeit de band die je met een persoon hebt. Je kan namelijk samen terugkijken op een bijzondere en fijne ervaring. Dit is iets wat je niet met anderen kunt delen. Een ballonvaart is dus een fantastisch iets om met je partner te doen.

Ballonvaart boven Nijmegen

Een ballonvaart is zo mooi als de omgeving waar je boven vliegt. Een ballonvaart boven Nijmegen is dan ook een absolute aanrader, aangezien de omgeving van Nijmegen absolute schoonheid vertoont. Hoe bijzonder een ballonvaart over regio Nijmegen is, valt pas te begrijpen wanneer je dit gedaan hebt.

Ballonvaart boven Arnhem

Arnhem is een prachtige stad met een mooie mix van moderne en klassieke architectuur. Ook de omgeving van Arnhem is spectaculair met mooie dorpjes en bebossing. Om dit alles van bovenaf te mogen beleven is een unieke ervaring. Een ballonvaart over Arnhem en omgeving is dan ook een zeer bijzondere gebeurtenis.