De elektrische fiets van Amslod

De elektrische fiets van Amslod

Een paar jaar geleden reden alleen ouderen op de elektrische fiets. Maar dit is allang niet meer het geval. Deze fietsen zijn momenteel ontzettend gewild. Hierdoor zijn ze in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Nu er een toename is bij het kopen van een elektrische fiets, stijgt het aanschaffen van het accessoires aanbod ook. Dit maakt het fietsen nog leuker. Zo zijn er onder andere mandjes, camera’s en navigatiesystemen te verkrijgen. Amslod is tegenwoordig een oprunning merk als het gaat om elektrische fietsen. In deze tekst vind je alle informatie over de elektrische fietsen van Amslod met een middenmotor.

Waarom een elektrische fiets met middenmotor?

De beste elektrische fiets met middenmotor 2020 zijn de meest populaire en gebruikte fietsen. Deze elektrische fiets is erg stabiel en geeft je het meest het gevoel alsof je op een normale fiets rijdt. Dit komt doordat het gewicht van de motor laag bij de grond zit en laag in het frame. Omdat de fiets hierdoor niet naar voren of achteren kiept maakt dit het ook makkelijker om de fiets te tillen in vergelijking met de andere fietsen. Daarnaast past de motor zich aan aan de weerstand van het pedaal. Er wordt dus meer ondersteuning gegeven. Hierdoor zijn deze fietsen het meest geschikt voor ritjes door heuvelachtige gebieden, tegenwind en als je extra hulp nodig hebt bij heuvels.

Waar vind ik Amslod fietsen?

Sinds 2015 is het Nederlandse merk Amslod in snel tempo uitgegroeid tot één van de grootste elektrische fietsen merken in Nederland. Amslod bestaat al sinds 1915, toen besloot meneer Dolsma een gemotoriseerde fiets te maken. Het merk heeft hier ook zijn naam aan te danken. Dolsma is namelijk omgedraaid… juist. Het bedrijf is overgegaan op generatie. Vroeger kon je fietsen alleen vinden in fietsenwinkels, maar Amslod is gegaan voor een andere aanpak. Je kunt de fietsen namelijk alleen online kopen. Op deze manier is er een schakel minder in het aankoopproces. De fiets gaat namelijk direct van de fabriek naar de klant. Wel bieden zij een gratis proefrit aan bij de experience centers door het hele land. Ook kan er een proefrit worden gemaakt aan huis. Volgens de Amslod Fietsen Review is dit een echt aanrader. Zo weet je wat je in huis haalt.

Op reis om te gaan kamperen

Het zou kunnen dat jij aankomende zomer voor het eerst in je leven gaat kamperen. Wellicht ben jij wel een persoon die nog nooit serieus en voor een langere tijd heeft gekampeerd. Wanneer je dit wel wilt gaan doen zijn goede tips zeker welkom. Verder in dit artikel zal je goede tips tegenkomen voor bij het kamperen.

 

De eerste keer kamperen

Wanneer je voor de eerste keer gaat kamperen, kan je dit het beste met een tent gaan doen. Op deze manier weet je direct of het geschikt is. Je kunt natuurlijk ook kamperen met een luxe camper, maar dit is toch net wat anders. Het kan zo zijn dat het één worden met de natuur en omgeving niks blijkt te zijn. Op dat moment is het maar beter als je geen investering in een dure camper hebt gedaan. Je kunt dus beter als eerste een geschikte tent kopen.

 

Het is slim om je doelen voor de vakantie te bepalen. Let daarbij op het aantal mensen met wie je op vakantie gaat. Het is wel duidelijk dat het samen van camping naar camping gaan een andere kampeervakantie is in vergelijking met erop uittrekken met het hele gezin. Hierna zou je een checklist moeten maken met wat je allemaal mee wilt nemen. Je zou dit kunnen besprek met iemand die veel kampeerervaring heeft. Deze persoon kan specifieke tips geven over wat wel en niet handig zou zijn om mee te nemen.

 

Wanneer je een tent hebt gekocht wordt er aangeraden om deze een keer thuis op te zetten. Mocht er thuis geen plek zijn, kun je dit ergens in de buurt op een openbare ruimte doen. Je hoeft dit niet per se te doen, maar dan moet je er ook niet vreemd van opkijken wanneer tijdens de vakantie je tent niet naar wens is. Het is altijd goed om een geschikt grondzeil te gebruiken. Door een goed grondzeil te gebruiken voorkom je bij neerslag dat er nattigheid in de tent komt.

 

Op stap met camper of caravan

Wanneer je aankomende zomer toch op stap wilt gaan met een camper of caravan is dat je goed recht. Om ongelukken in het buitenland tegen te gaan kun je dan een achteruitrijcamera set kopen. Zo is een orlaco achteruitrijcamera bijvoorbeeld erg populair onder reizigers. De aankoop van een camera hoeft echt niet duur te zijn. Daarnaast investeer je in je eigen veiligheid en die van anderen. De laatste tip houdt in dat je zult moeten accepteren dat niet alles goed gaat tijdens het kamperen. Het blijft ten slotte je eerste keer. Kamperen is en blijft een avontuur.

Bijzondere bedrijfsuitjes

Ben je van plan om een bedrijfsuitje te organiseren? Grote kans dat je door de bomen het bos niet ziet wanneer je het internet ter inspiratie raadpleegt. Er is zoveel mogelijk dat het maken van een keuze best lastig kan zijn. Om je te helpen hier mogelijkheden voor een bedrijfsuitje ter land, ter zee en in de lucht.

Trossen los
Kies met je bedrijf het ruime sop en ga een dag het water op. Dit kan bijvoorbeeld met een traditioneel zeilschip. Gegarandeerd dat je jouw collega’s beter leert kennen tijdens deze dag want bij het varen op zeilschip komt het nodige teamwork kijken. Naast het sportieve karakter van dit uitstapje op het water zul je ook zeker ontspanning vinden in de natuur. Deze zeiltochten kun je verder combineren met een lunch en een diner aan boord. Mocht één dagje zeilen naar meer smaken, dan kun je ook kiezen voor een meerdaagse tocht met overnachtingen.

Naar grotere hoogten
Heb je geen zeebenen dan spreekt ballonvaren je misschien meer aan. Met dit originele bedrijfsuitje leer je niet alleen je collega’s maar ook je omgeving op een andere manier kennen. Denk bijvoorbeeld aan ballonvaart Sint-Niklaas, waarbij je vertrekt vanuit dé ballonstad van België. Bekijk de wereld vanuit een nieuw perspectief en deel deze ervaring met jouw team. Een glaasje champagne na afloop hoort er natuurlijk bij. Vaak bestaat ook de mogelijkheid een ballonvaart te laten volgen door een diner op maat om de dag in stijl af te sluiten.

Voor landrotten
Een teamuitje op het water en een teamuitje in de lucht. Wat overblijft is het bedrijfsuitstapje met vaste grond onder de voeten. Welk decor is hiervoor beter dan de veelzijdige Ardennen? Natuurlijk biedt deze omgeving genoeg mogelijkheden voor sportieve activiteiten zoals mountainbiken, kanoën, hiken en raften. Toch valt hier als team nog veel meer te beleven. Ook voor een culinair of creatief getint bedrijfsuitje ben je in de Ardennen namelijk op de juiste plek. Zo kun je als team de natuur in trekken om te schilderen of te schrijven bijvoorbeeld, onder begeleiding van een ervaren gids.

Begin op tijd met plannen
Naast het kiezen van de daadwerkelijke activiteiten zijn er als organisator andere zaken waarmee je rekening wilt houden. Denk hierbij aan het vinden van een datum waarop iedereen kan en het eventueel regelen van vervoer naar de locatie. Voor een ballonvlucht zijn overigens vaak meerdere vertreklocaties mogelijk. Soms kan dit zelfs een eigen gekozen locatie zijn. Begin in ieder geval ruim op tijd met plannen. Zo geef je jouw collega’s de tijd om zich aan te melden voor het uitje, maar houd je zelf ook speling om alles te organiseren op het moment dat je het exacte deelnemersaantal weet.

Must haves voor iedere snowboarder!

Must haves voor iedere snowboarder!

Wintersport is iets prachtig moois. Wintersport staat bekend om de continue adrenalinekick gevolgd door een bere gezellige après ski. Een groot gevaar van wintersport is echter de kans op ongevallen. Uit een onderzoek is gebleken dat enkel in het jaar 2016 er al 65.000 wintersporters een ongeval hebben meegemaakt. In 90% van de gevallen gaat het om een eenzijdig ongeluk. Om de wintersport veilig door te komen heb je de kwalitatieve apparatuur en kleding nodig. Als je met een gemiddelde snelheid van zo’n 50 kilometer per uur van de helling af gaat wil je natuurlijk niet ineens een ski verliezen of de controle over je snowboard kwijt raken. Om deze veiligheid te garanderen is het altijd aan te raden om goed en kwalitatief materiaal te gebruiken. Daarnaast is het nooit aan te raden om van de après ski tussendoortje te maken. Ga dan ook nooit met een slokje op van de piste af!

Materialen om ongelukken te voorkomen

Om ongelukken op de piste te voorkomen kun je verschillende maatregelen nemen. De meest voor de hand liggende is het gebruik van goed en daarnaast het juiste materiaal. Waar men vaak wel gebruik maakt van goede snowboard bindingen, een goed snowboard, stevige schoenen en een snowboard helm, worden polsbeschermers juist vaak vergeten. Uit het onderzoek is echter gebleken dat door polsbeschermers te dragen al zo’n 40% van de ongevallen voorkomen kunnen worden. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend belangrijk om erg goed op te letten! Ondanks dat maar 10% van de ongevallen meerdere mensen betreft, kun je door goed op te letten ook bijdragen aan het verlagen van dit aantal ongelukken.

Springen?! Doe maar niet!

Daarnaast is gebleken dat maar liefst 11,7% van de ongelukken gebeurt als snowboarders zich wagen aan een sprong. Dit is een zorgwekkend hoog aantal aangezien niet veel mensen überhaupt de sprong op het board durven te wagen! Laat dit dan ook over aan de experts en laat je niet verleiden tot onverantwoord gedrag. Ondanks dat het er super stoer uit ziet als je een sprongetje waagt, is dit toch af te raden. Je kan verschrikkelijk terecht komen en je voor de rest van je leven verminken!

Een vakantie betalen met Cryptocurrency?

Een vakantie betalen met Cryptocurrency?

Steeds meer mensen bezitten cryptocurrency’s. Voor de meeste mensen is dit een investering, maar je kunt ook steeds meer producten kopen met Crypto. Er zijn al enkele makelaars die open staan voor een betaling in cryptovaluta. Er zijn steeds meer bedrijven die nu ook cryptobetalingen accepteren. Maar hoe zit dit eigenlijk met een vakantie?

Wat is Cryptocurrency?

Cryptocurrency is een digitale valuta die in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat is niet gek. De waarde is in de afgelopen erg gestegen en er zijn veel cryptomiljonairs ontstaan. Je kunt met Bitcoins grote transacties doen zonder dat een bank zich ermee kan bemoeien. Wanneer je meer dan 5000 euro wil overmaken heb je toestemming nodig van de bank. Met cryptocurrency kun je dus veel sneller transacties doen.

Vliegtickets kopen met Bitcoins

Er zijn op dit moment enkele websites waar je vliegtickets met Bitcoin kunt kopen. Het staat nog een beetje in de kinderschoenen, maar het begint wel steeds meer te komen. De meeste mensen gebruiken het nog als investering en nog niet echt al betaalmiddel.

Tijdens je verblijf

Tijdens je verblijf kun je misschien bij een enkele winkel met crypto betalen, maar 9/10 zal dit niet het geval zijn. Je kunt dus vaak wel de vliegtickets en het resort betalen met crypto, maar daar blijft het op dit moment ook bij.

Waar koop ik cryptocurrency?

Bitcoins kopen kun je op verschillende plekken doen. Je kunt deze ook van een bekende overkopen, maar de meeste mensen doen dit via een exchange. Dit is een online platform waar je crypto kunt kopen en verkopen. Ook kun je hier altijd gebruik maken van een wallet. Dit is je digitale portemonnee.

Alleen Bitcoins?

Bitcoin is de bekendste valuta, maar er zijn ook nog veel andere coins die interessant zijn. Ethereum is ook een opkomende valuta die steeds populairder wordt. Mocht je hierin willen investeren dan moet je de Ethereum koers goed in de gaten houden.

Tot slot

Op dit moment is het nog niet echt een populair betaalmiddel voor dagelijkse producten of diensten. In de toekomst zal dit wel steeds meer komen. Het is dus ook slim om hierin te investeren, want cryptocurrency is het geld van de toekomst.

Waarom je nu moet beginnen met elektrisch rijden

Waarom je nu moet beginnen met elektrisch rijden

Elektrische auto’s zie steeds vaker op de weg. De ene keer zie je een Tesla model 3 voorbij rijden en de andere keer zie je een Hyundai Kona Electric. Er komen steeds meer merken op de markt en dat is maar goed ook. Lees in deze blog waarom ook jij nu moet beginnen met elektrisch rijden.

1.     Voordeliger rijden en voordeliger in onderhoud

Rijden in een elektrische auto is voordeliger in onderhoud in een benzineauto. Een benzineauto heeft namelijk een verbrandingsmotor die bewegende delen bevat. Deze delen slijten op den duur, wat weer zorgt voor onderhoud. Bij een elektrische auto is dit niet het geval, waardoor je minder onderhoudskosten hebt. Daarnaast kun je voordeliger rijden in een elektrische auto, omdat je natuurlijk nooit meer hoeft te tanken. Het enige dat je hoeft te betalen is de elektriciteit voor het opladen van de auto.

2.     Je krijgt subsidie

Wanneer je een elektrische auto aanschaft, kun je hier subsidie voor ontvangen. Dit kan alleen als particulier. Als zakelijke rijder betaal je namelijk al minder bijtelling. Waar je voor een benzineauto wegenbelasting moet betalen, hoeft dit voor een elektrisch auto niet. Deze subsidies en regelingen zijn er om elektrisch rijden te stimuleren.

3.     Beter voor het milieu

Zoals hierboven al is beschreven, wordt door middel van regelingen en subsidies het elektrisch rijden gestimuleerd. Dit wordt gedaan zodat er minder sprake is van CO2-uitstoot. Benzineauto’s stoten namelijk CO2 uit, wat beperkt moet worden. Deze uitstoot is slecht voor het milieu. Door broeikasgassen zoals CO2 warmt de aarde op en we moeten met z’n allen zorgen dat dat zo min mogelijk gebeurt. Wanneer de aarde te veel opwarmt, zal de zeespiegel stijgen wat weer zorgt voor overstromingen en heftige weersomstandigheden. Daarnaast zal er op veel plekken langdurige droogte ontstaan, doordat het zo warm is. Door deze droogte kan er minder voeding geproduceerd worden, wat weer leidt tot voedseltekorten. Dit moeten we natuurlijk allemaal voorkomen.

Wij zijn alleen maar voordelen voor de aanschaf van een elektrische auto.

Drie redenen waarom een ballonvaart het perfecte cadeau is voor je partner

Een ballonvaart maken is iets wat veel mensen zeggen nog eens te willen doen, maar weinig ook daadwerkelijk hebben gedaan. Met een ballonvaart beweeg je op relatief langzaam tempo, waardoor je heerlijk op een rustige manier kan genieten van het uitzicht. Lees nu verder en ontdek de drie redenen waarom een ballonvaart het perfecte cadeau is voor je partner.

Romantisch

Hoog in de lucht zweven in een mandje onder het genot van een hapje en een drankje. Heeft dit nog meer uitleg nodig? Dit is natuurlijk enorm romantisch om met je wederhelft te doen. Doordat een luchtballon op relatief langzaam tempo beweegt kun je genieten van prachtige uitzichten. Het is ook mogelijk om een ballonvaart tijdens zonsopgang of zonsondergang te doen.

Uniek

Een ballonvaart is zeer uniek. Een luchtballon is een stukje historie en bovendien erg bijzonder. Hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat ze een ballonvaart hebben gemaakt?

Samen een onvergetelijke ervaring delen

Door samen onvergetelijke ervaringen te delen, groeit de band die je met een persoon hebt. Je kan namelijk samen terugkijken op een bijzondere en fijne ervaring. Dit is iets wat je niet met anderen kunt delen. Een ballonvaart is dus een fantastisch iets om met je partner te doen.

Ballonvaart boven Nijmegen

Een ballonvaart is zo mooi als de omgeving waar je boven vliegt. Een ballonvaart boven Nijmegen is dan ook een absolute aanrader, aangezien de omgeving van Nijmegen absolute schoonheid vertoont. Hoe bijzonder een ballonvaart over regio Nijmegen is, valt pas te begrijpen wanneer je dit gedaan hebt.

Ballonvaart boven Arnhem

Arnhem is een prachtige stad met een mooie mix van moderne en klassieke architectuur. Ook de omgeving van Arnhem is spectaculair met mooie dorpjes en bebossing. Om dit alles van bovenaf te mogen beleven is een unieke ervaring. Een ballonvaart over Arnhem en omgeving is dan ook een zeer bijzondere gebeurtenis.

Tips voor mooie stedentrips

Wereldwijd zijn er talloze steden die een bezoekje waard zijn. Verschillende landen en verschillende culturen zijn te bewonderen op zeer mooie wijze. Een absolute aanrader als je een bepaalde stad erg graag wilt zien en er een aantal dagen naartoe wilt is een stedentrip. Stedentrips hebben veel voordelen. Zo zie je binnen enkele dagen de belangrijkste hoogtepunten van een specifieke stad, leer je dingen over de geschiedenis van de stad en heb je de mogelijkheid het eten en drinken in de cultuur te proeven en natuurlijk foto’s en video’s te maken van de omgeving. Een stedentrip is echter het mooist als je het ook op de leukst mogelijke manier doet. Hieronder vind je enkele tips voor mooie stedentrips!

Zorg voor een comfortabele reis
Als je op stedentrip gaat is een comfortabele reis het begin van je trip. Kijk eerst wat je zelf de fijnste manier van reizen vindt. Dit kan eventueel veranderen per stad en per afstand. Als je zelf niet gek bent op lange autoreizen of busreizen is een belangrijke tip om gewoon het vliegtuig te pakken. Het is het immers in veel gevallen niet waard een reis te maken waarvan je de heenweg en terugweg zelf alles behalve fijn vindt. Een voordeel aan een busreis is overigens wel dat deze vaak een stuk goedkoper is dan een vliegreis. Als je zelf niet vies bent van een busreis en ook graag geld wilt besparen kan een bus dus een handige optie zijn. Als je zelf met je eigen auto gaat zorg dan dat je onderweg voldoende plaspauzes en eetpauzes houdt. Stop zo nodig ook om even bij te komen en eventueel te slapen.

Kies je stad bewust
Ieder zijn of haar smaak verschilt en elke stad verschilt natuurlijk ook. Kijk voor jezelf wat je het leukst vindt aan een stedentrip. Is dit geschiedenis? Kies dan een stad met een grote en mooie geschiedenis waarover in de stad ook veel te zien is! Voorbeelden zulke steden zijn Rome, Istanbul, Praag en Berlijn. Wil je graag shoppen? Dan kunnen Londen en Parijs nog eens hele goede opties voor je zijn! Ben je zelf een liefhebber van eten en drinken en proef je graag lekkernijen in ander landen? Kijk dan vooral ook van te voren even hoe het zit met het eten en drinken in de stad en of dit je bevalt!

Ga niet te lang, maar ook niet te kort
Ten slotte is het een goede tip om even van te voren te kijken wat je in de stad waar je naartoe gaat allemaal wil bezoeken. Zorg dat je stedentrip lang genoeg duurt om ook daadwerkelijk alles te zien wat je wilt zien. Zo krijg je achteraf geen spijt dat je te kort bent gegaan. Een valkuil is echter wel dat je niet al te lang gaat! Op dezelfde plek zonder veel kennis over de stad kan dit op lange termijn ook voor verveling gaan zorgen. Wil je meer weten over reizen? Lees dan het blog Natuurstudio.nl!

 

Jouw voetbaltrip naar de succesvolste voetbalstad van Europa?  Bezoek Real Madrid in Santiago Bernabéu

Jouw voetbaltrip naar de succesvolste voetbalstad van Europa? Bezoek Real Madrid in Santiago Bernabéu

Bijna iedere voetballiefhebber heeft het wel op zijn bucketlist staan. Een wedstrijd van de Koninklijke bezoeken en alle sterspelers live in actie zien komen. Real Madrid wordt niet voor niets gezien als één van de grootste clubs ter wereld. De club uit Madrid werd in Spanje al 33 keer landskampioen en heeft al dertien keer de Champions League gewonnen. De Madrilenen wonnen het miljoenenbal de afgelopen decennium drie keer achter elkaar, in 2016, 2017 en 2018. De Los Blancos zijn daarom ook terecht één van de grootste voetbalclubs ter wereld.

Het schitterende sfeervolle stadion, Santiago Bernabéu

Estadio Santiago Bernabéu heeft een capaciteit van ruim 81.000 zitplaatsen. Het is daarmee het op één na grootste stadion van Spanje. Het wereldberoemde stadion stamt uit 1947 en is dus al ruim 70 jaar oud. Veel grote en historische wedstrijden hebben zich afgespeeld in dit stadion. Zoals de Champions League finale van 2010, toen speelde Bayern München tegenover het Internazionale van Wesley Sneijder. Sneijder wist de wedstrijd met 0-2 te winnen waardoor ze de cup met de grote oren pakten.

Bekende oud-spelers Real Madrid

Er zijn heel veel spelers die voor de Koninklijke gespeeld hebben. Zo was Ruud van Nistelrooy een echte doelpuntenmachine bij Real Madrid. De Nederlandse spits wist in 68 wedstrijden 46 keer te scoren. Wesley Sneijder, Arjen Robben, Rafael van der vaart, Klaas Jan Huntelaar en Clarence Seedorf speelden net als Van Nistelrooy voor de Los Blancos.  Op dit moment speelt er nog één speler in het eerste van Real Madrid met Nederlands bloed, Marco Asensio. Hij heeft een Nederlandse moeder en een Spaanse vader.

Succesvolle voetbalstad

Madrid is één van de succesvolste voetbal steden ter wereld, vooral Real Madrid en Atlético Madrid zijn bekende clubs uit de Spaanse hoofdstad. Deze twee clubs behoren tot de top van La Liga en de wereld. Het metropool Madrid heeft echter meer professionele voetbalclubs die uitkomen in de La Liga tot de Segunda División B. Wil je een mooie wedstrijden bezoeken in het buitenland? Overweeg dan zeker eens een voetbalreis naar Real Madrid. Naast het feit dat de club over een van de meest populaire voetbalclubs beschikt, biedt de stad Madrid voldoende aantrekkelijke bezienswaardigheden voor een fijn verblijf in de Spaanse hoofdstad.

Vakantie in Europa – Krijg een smaakvol afwisseling tijdens uw reis

Bent u op zoek naar een reisbestemming die u verschillende ervaringen tijdens dezelfde reis biedt? Zo ja, dan is Europa het perfecte antwoord op uw vondst. Een van de traditionele zeven continenten ter wereld, Europa heeft gewoon veel te bieden aan de toeristen die deze plek komen bezoeken en van hun vakantie in Europa genieten.

Als je een plek wilt bezoeken met de bewijzen van alle verschillende leeftijden, om je een kijkje te geven in de geschiedenis van alle tijden, oud en modern, dan is Europa de plek voor jou. Het continent biedt u de overblijfselen van de klassieke oudheid, afbeeldingen van de middeleeuwen, schilderijen gemaakt door de schilders uit de Renaissance, de groei in de 18e en 19e eeuw en de faciliteiten van de moderne wereld.

 

Vakantie naar Europa kan worden gepland door toeristen met allerlei interesses, zoals religieus, archeologisch, architecturaal, vrijetijdsbesteding, enz. Men kan genieten van prachtige musea, oude schelpen, kunstgalerijen en prachtige monumenten, enz. Exotische bestemmingen, bezienswaardigheden bekijken, avontuur sport enz. hebben allemaal een geweldige plek in Europa waar men van kan genieten. Voor een mooie combinatie kun je kiezen voor één van de vele voetbalreizen.

De planning van de Europese vakantie kan door de toeristen worden gedaan volgens hun budget en tijdsbestek dat bij hen beschikbaar is. Reisboekingen en reserveringen kunnen online worden gedaan en dit bespaart de tijd en moeite van de toeristen. Hotels, boekingen van vluchten, gidsen, taxi’s, enz. Kunnen allemaal vooraf gemakkelijk online worden gedaan.

Als je eenmaal op vakantie bent naar Europa, zal deze plek je zeker terugbellen. De mensen die hier komen raken betoverd door de schoonheid van deze plek en de geweldige tijd die ze hebben terwijl ze in Europa reizen. Vergeet alleen je reisverzekering niet.