Must haves voor iedere snowboarder!

Must haves voor iedere snowboarder!

Wintersport is iets prachtig moois. Wintersport staat bekend om de continue adrenalinekick gevolgd door een bere gezellige après ski. Een groot gevaar van wintersport is echter de kans op ongevallen. Uit een onderzoek is gebleken dat enkel in het jaar 2016 er al 65.000 wintersporters een ongeval hebben meegemaakt. In 90% van de gevallen gaat het om een eenzijdig ongeluk. Om de wintersport veilig door te komen heb je de kwalitatieve apparatuur en kleding nodig. Als je met een gemiddelde snelheid van zo’n 50 kilometer per uur van de helling af gaat wil je natuurlijk niet ineens een ski verliezen of de controle over je snowboard kwijt raken. Om deze veiligheid te garanderen is het altijd aan te raden om goed en kwalitatief materiaal te gebruiken. Daarnaast is het nooit aan te raden om van de après ski tussendoortje te maken. Ga dan ook nooit met een slokje op van de piste af!

Materialen om ongelukken te voorkomen

Om ongelukken op de piste te voorkomen kun je verschillende maatregelen nemen. De meest voor de hand liggende is het gebruik van goed en daarnaast het juiste materiaal. Waar men vaak wel gebruik maakt van goede snowboard bindingen, een goed snowboard, stevige schoenen en een snowboard helm, worden polsbeschermers juist vaak vergeten. Uit het onderzoek is echter gebleken dat door polsbeschermers te dragen al zo’n 40% van de ongevallen voorkomen kunnen worden. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend belangrijk om erg goed op te letten! Ondanks dat maar 10% van de ongevallen meerdere mensen betreft, kun je door goed op te letten ook bijdragen aan het verlagen van dit aantal ongelukken.

Springen?! Doe maar niet!

Daarnaast is gebleken dat maar liefst 11,7% van de ongelukken gebeurt als snowboarders zich wagen aan een sprong. Dit is een zorgwekkend hoog aantal aangezien niet veel mensen überhaupt de sprong op het board durven te wagen! Laat dit dan ook over aan de experts en laat je niet verleiden tot onverantwoord gedrag. Ondanks dat het er super stoer uit ziet als je een sprongetje waagt, is dit toch af te raden. Je kan verschrikkelijk terecht komen en je voor de rest van je leven verminken!

Een vakantie betalen met Cryptocurrency?

Een vakantie betalen met Cryptocurrency?

Steeds meer mensen bezitten cryptocurrency’s. Voor de meeste mensen is dit een investering, maar je kunt ook steeds meer producten kopen met Crypto. Er zijn al enkele makelaars die open staan voor een betaling in cryptovaluta. Er zijn steeds meer bedrijven die nu ook cryptobetalingen accepteren. Maar hoe zit dit eigenlijk met een vakantie?

Wat is Cryptocurrency?

Cryptocurrency is een digitale valuta die in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat is niet gek. De waarde is in de afgelopen erg gestegen en er zijn veel cryptomiljonairs ontstaan. Je kunt met Bitcoins grote transacties doen zonder dat een bank zich ermee kan bemoeien. Wanneer je meer dan 5000 euro wil overmaken heb je toestemming nodig van de bank. Met cryptocurrency kun je dus veel sneller transacties doen.

Vliegtickets kopen met Bitcoins

Er zijn op dit moment enkele websites waar je vliegtickets met Bitcoin kunt kopen. Het staat nog een beetje in de kinderschoenen, maar het begint wel steeds meer te komen. De meeste mensen gebruiken het nog als investering en nog niet echt al betaalmiddel.

Tijdens je verblijf

Tijdens je verblijf kun je misschien bij een enkele winkel met crypto betalen, maar 9/10 zal dit niet het geval zijn. Je kunt dus vaak wel de vliegtickets en het resort betalen met crypto, maar daar blijft het op dit moment ook bij.

Waar koop ik cryptocurrency?

Bitcoins kopen kun je op verschillende plekken doen. Je kunt deze ook van een bekende overkopen, maar de meeste mensen doen dit via een exchange. Dit is een online platform waar je crypto kunt kopen en verkopen. Ook kun je hier altijd gebruik maken van een wallet. Dit is je digitale portemonnee.

Alleen Bitcoins?

Bitcoin is de bekendste valuta, maar er zijn ook nog veel andere coins die interessant zijn. Ethereum is ook een opkomende valuta die steeds populairder wordt. Mocht je hierin willen investeren dan moet je de Ethereum koers goed in de gaten houden.

Tot slot

Op dit moment is het nog niet echt een populair betaalmiddel voor dagelijkse producten of diensten. In de toekomst zal dit wel steeds meer komen. Het is dus ook slim om hierin te investeren, want cryptocurrency is het geld van de toekomst.

Waarom je nu moet beginnen met elektrisch rijden

Waarom je nu moet beginnen met elektrisch rijden

Elektrische auto’s zie steeds vaker op de weg. De ene keer zie je een Tesla model 3 voorbij rijden en de andere keer zie je een Hyundai Kona Electric. Er komen steeds meer merken op de markt en dat is maar goed ook. Lees in deze blog waarom ook jij nu moet beginnen met elektrisch rijden.

1.     Voordeliger rijden en voordeliger in onderhoud

Rijden in een elektrische auto is voordeliger in onderhoud in een benzineauto. Een benzineauto heeft namelijk een verbrandingsmotor die bewegende delen bevat. Deze delen slijten op den duur, wat weer zorgt voor onderhoud. Bij een elektrische auto is dit niet het geval, waardoor je minder onderhoudskosten hebt. Daarnaast kun je voordeliger rijden in een elektrische auto, omdat je natuurlijk nooit meer hoeft te tanken. Het enige dat je hoeft te betalen is de elektriciteit voor het opladen van de auto.

2.     Je krijgt subsidie

Wanneer je een elektrische auto aanschaft, kun je hier subsidie voor ontvangen. Dit kan alleen als particulier. Als zakelijke rijder betaal je namelijk al minder bijtelling. Waar je voor een benzineauto wegenbelasting moet betalen, hoeft dit voor een elektrisch auto niet. Deze subsidies en regelingen zijn er om elektrisch rijden te stimuleren.

3.     Beter voor het milieu

Zoals hierboven al is beschreven, wordt door middel van regelingen en subsidies het elektrisch rijden gestimuleerd. Dit wordt gedaan zodat er minder sprake is van CO2-uitstoot. Benzineauto’s stoten namelijk CO2 uit, wat beperkt moet worden. Deze uitstoot is slecht voor het milieu. Door broeikasgassen zoals CO2 warmt de aarde op en we moeten met z’n allen zorgen dat dat zo min mogelijk gebeurt. Wanneer de aarde te veel opwarmt, zal de zeespiegel stijgen wat weer zorgt voor overstromingen en heftige weersomstandigheden. Daarnaast zal er op veel plekken langdurige droogte ontstaan, doordat het zo warm is. Door deze droogte kan er minder voeding geproduceerd worden, wat weer leidt tot voedseltekorten. Dit moeten we natuurlijk allemaal voorkomen.

Wij zijn alleen maar voordelen voor de aanschaf van een elektrische auto.

Drie redenen waarom een ballonvaart het perfecte cadeau is voor je partner

Een ballonvaart maken is iets wat veel mensen zeggen nog eens te willen doen, maar weinig ook daadwerkelijk hebben gedaan. Met een ballonvaart beweeg je op relatief langzaam tempo, waardoor je heerlijk op een rustige manier kan genieten van het uitzicht. Lees nu verder en ontdek de drie redenen waarom een ballonvaart het perfecte cadeau is voor je partner.

Romantisch

Hoog in de lucht zweven in een mandje onder het genot van een hapje en een drankje. Heeft dit nog meer uitleg nodig? Dit is natuurlijk enorm romantisch om met je wederhelft te doen. Doordat een luchtballon op relatief langzaam tempo beweegt kun je genieten van prachtige uitzichten. Het is ook mogelijk om een ballonvaart tijdens zonsopgang of zonsondergang te doen.

Uniek

Een ballonvaart is zeer uniek. Een luchtballon is een stukje historie en bovendien erg bijzonder. Hoeveel mensen kunnen nou zeggen dat ze een ballonvaart hebben gemaakt?

Samen een onvergetelijke ervaring delen

Door samen onvergetelijke ervaringen te delen, groeit de band die je met een persoon hebt. Je kan namelijk samen terugkijken op een bijzondere en fijne ervaring. Dit is iets wat je niet met anderen kunt delen. Een ballonvaart is dus een fantastisch iets om met je partner te doen.

Ballonvaart boven Nijmegen

Een ballonvaart is zo mooi als de omgeving waar je boven vliegt. Een ballonvaart boven Nijmegen is dan ook een absolute aanrader, aangezien de omgeving van Nijmegen absolute schoonheid vertoont. Hoe bijzonder een ballonvaart over regio Nijmegen is, valt pas te begrijpen wanneer je dit gedaan hebt.

Ballonvaart boven Arnhem

Arnhem is een prachtige stad met een mooie mix van moderne en klassieke architectuur. Ook de omgeving van Arnhem is spectaculair met mooie dorpjes en bebossing. Om dit alles van bovenaf te mogen beleven is een unieke ervaring. Een ballonvaart over Arnhem en omgeving is dan ook een zeer bijzondere gebeurtenis.

Tips voor mooie stedentrips

Wereldwijd zijn er talloze steden die een bezoekje waard zijn. Verschillende landen en verschillende culturen zijn te bewonderen op zeer mooie wijze. Een absolute aanrader als je een bepaalde stad erg graag wilt zien en er een aantal dagen naartoe wilt is een stedentrip. Stedentrips hebben veel voordelen. Zo zie je binnen enkele dagen de belangrijkste hoogtepunten van een specifieke stad, leer je dingen over de geschiedenis van de stad en heb je de mogelijkheid het eten en drinken in de cultuur te proeven en natuurlijk foto’s en video’s te maken van de omgeving. Een stedentrip is echter het mooist als je het ook op de leukst mogelijke manier doet. Hieronder vind je enkele tips voor mooie stedentrips!

Zorg voor een comfortabele reis
Als je op stedentrip gaat is een comfortabele reis het begin van je trip. Kijk eerst wat je zelf de fijnste manier van reizen vindt. Dit kan eventueel veranderen per stad en per afstand. Als je zelf niet gek bent op lange autoreizen of busreizen is een belangrijke tip om gewoon het vliegtuig te pakken. Het is het immers in veel gevallen niet waard een reis te maken waarvan je de heenweg en terugweg zelf alles behalve fijn vindt. Een voordeel aan een busreis is overigens wel dat deze vaak een stuk goedkoper is dan een vliegreis. Als je zelf niet vies bent van een busreis en ook graag geld wilt besparen kan een bus dus een handige optie zijn. Als je zelf met je eigen auto gaat zorg dan dat je onderweg voldoende plaspauzes en eetpauzes houdt. Stop zo nodig ook om even bij te komen en eventueel te slapen.

Kies je stad bewust
Ieder zijn of haar smaak verschilt en elke stad verschilt natuurlijk ook. Kijk voor jezelf wat je het leukst vindt aan een stedentrip. Is dit geschiedenis? Kies dan een stad met een grote en mooie geschiedenis waarover in de stad ook veel te zien is! Voorbeelden zulke steden zijn Rome, Istanbul, Praag en Berlijn. Wil je graag shoppen? Dan kunnen Londen en Parijs nog eens hele goede opties voor je zijn! Ben je zelf een liefhebber van eten en drinken en proef je graag lekkernijen in ander landen? Kijk dan vooral ook van te voren even hoe het zit met het eten en drinken in de stad en of dit je bevalt!

Ga niet te lang, maar ook niet te kort
Ten slotte is het een goede tip om even van te voren te kijken wat je in de stad waar je naartoe gaat allemaal wil bezoeken. Zorg dat je stedentrip lang genoeg duurt om ook daadwerkelijk alles te zien wat je wilt zien. Zo krijg je achteraf geen spijt dat je te kort bent gegaan. Een valkuil is echter wel dat je niet al te lang gaat! Op dezelfde plek zonder veel kennis over de stad kan dit op lange termijn ook voor verveling gaan zorgen. Wil je meer weten over reizen? Lees dan het blog Natuurstudio.nl!

 

Jouw voetbaltrip naar de succesvolste voetbalstad van Europa?  Bezoek Real Madrid in Santiago Bernabéu

Jouw voetbaltrip naar de succesvolste voetbalstad van Europa? Bezoek Real Madrid in Santiago Bernabéu

Bijna iedere voetballiefhebber heeft het wel op zijn bucketlist staan. Een wedstrijd van de Koninklijke bezoeken en alle sterspelers live in actie zien komen. Real Madrid wordt niet voor niets gezien als één van de grootste clubs ter wereld. De club uit Madrid werd in Spanje al 33 keer landskampioen en heeft al dertien keer de Champions League gewonnen. De Madrilenen wonnen het miljoenenbal de afgelopen decennium drie keer achter elkaar, in 2016, 2017 en 2018. De Los Blancos zijn daarom ook terecht één van de grootste voetbalclubs ter wereld.

Het schitterende sfeervolle stadion, Santiago Bernabéu

Estadio Santiago Bernabéu heeft een capaciteit van ruim 81.000 zitplaatsen. Het is daarmee het op één na grootste stadion van Spanje. Het wereldberoemde stadion stamt uit 1947 en is dus al ruim 70 jaar oud. Veel grote en historische wedstrijden hebben zich afgespeeld in dit stadion. Zoals de Champions League finale van 2010, toen speelde Bayern München tegenover het Internazionale van Wesley Sneijder. Sneijder wist de wedstrijd met 0-2 te winnen waardoor ze de cup met de grote oren pakten.

Bekende oud-spelers Real Madrid

Er zijn heel veel spelers die voor de Koninklijke gespeeld hebben. Zo was Ruud van Nistelrooy een echte doelpuntenmachine bij Real Madrid. De Nederlandse spits wist in 68 wedstrijden 46 keer te scoren. Wesley Sneijder, Arjen Robben, Rafael van der vaart, Klaas Jan Huntelaar en Clarence Seedorf speelden net als Van Nistelrooy voor de Los Blancos.  Op dit moment speelt er nog één speler in het eerste van Real Madrid met Nederlands bloed, Marco Asensio. Hij heeft een Nederlandse moeder en een Spaanse vader.

Succesvolle voetbalstad

Madrid is één van de succesvolste voetbal steden ter wereld, vooral Real Madrid en Atlético Madrid zijn bekende clubs uit de Spaanse hoofdstad. Deze twee clubs behoren tot de top van La Liga en de wereld. Het metropool Madrid heeft echter meer professionele voetbalclubs die uitkomen in de La Liga tot de Segunda División B. Wil je een mooie wedstrijden bezoeken in het buitenland? Overweeg dan zeker eens een voetbalreis naar Real Madrid. Naast het feit dat de club over een van de meest populaire voetbalclubs beschikt, biedt de stad Madrid voldoende aantrekkelijke bezienswaardigheden voor een fijn verblijf in de Spaanse hoofdstad.

Vakantie in Europa – Krijg een smaakvol afwisseling tijdens uw reis

Bent u op zoek naar een reisbestemming die u verschillende ervaringen tijdens dezelfde reis biedt? Zo ja, dan is Europa het perfecte antwoord op uw vondst. Een van de traditionele zeven continenten ter wereld, Europa heeft gewoon veel te bieden aan de toeristen die deze plek komen bezoeken en van hun vakantie in Europa genieten.

Als je een plek wilt bezoeken met de bewijzen van alle verschillende leeftijden, om je een kijkje te geven in de geschiedenis van alle tijden, oud en modern, dan is Europa de plek voor jou. Het continent biedt u de overblijfselen van de klassieke oudheid, afbeeldingen van de middeleeuwen, schilderijen gemaakt door de schilders uit de Renaissance, de groei in de 18e en 19e eeuw en de faciliteiten van de moderne wereld.

 

Vakantie naar Europa kan worden gepland door toeristen met allerlei interesses, zoals religieus, archeologisch, architecturaal, vrijetijdsbesteding, enz. Men kan genieten van prachtige musea, oude schelpen, kunstgalerijen en prachtige monumenten, enz. Exotische bestemmingen, bezienswaardigheden bekijken, avontuur sport enz. hebben allemaal een geweldige plek in Europa waar men van kan genieten. Voor een mooie combinatie kun je kiezen voor één van de vele voetbalreizen.

De planning van de Europese vakantie kan door de toeristen worden gedaan volgens hun budget en tijdsbestek dat bij hen beschikbaar is. Reisboekingen en reserveringen kunnen online worden gedaan en dit bespaart de tijd en moeite van de toeristen. Hotels, boekingen van vluchten, gidsen, taxi’s, enz. Kunnen allemaal vooraf gemakkelijk online worden gedaan.

Als je eenmaal op vakantie bent naar Europa, zal deze plek je zeker terugbellen. De mensen die hier komen raken betoverd door de schoonheid van deze plek en de geweldige tijd die ze hebben terwijl ze in Europa reizen. Vergeet alleen je reisverzekering niet.

Vakantie in Europa – De beste manier om lichaam en geest te verjongen

Ben je je routineuze leven beu en ben je op zoek naar een pauze? Als dit is wat u van plan bent, is vakantie in Europa het beste voor u. U kunt nu de beste vakantie aller tijden voor u en uw gezin plannen en geweldige herinneringen in Europa opbouwen. Er is gewoon veel variatie die u zal betoveren en u naar deze prachtige plek zal brengen.

Europa is een continent dat de toeristen veel te bieden heeft. Er zijn veel plaatsen die je kunt bezoeken, zoals Nederland, Italië, Frankrijk, Cyprus enz. En elk van deze landen heeft zijn eigen culturen, mensen en keukens. De variatie die op hetzelfde continent te vinden is, is des te betoverender voor de mensen die deze plek komen bezoeken. Men kan genieten van verschillende soorten weersomstandigheden. Alle soorten toeristen kunnen hier komen, zoals de liefhebbers van avontuur, de vredegangers, de pasgetrouwden en bijna iedereen zal een goede manier vinden om deze geweldige vakantie naar Europa te verheugen.

Men kan een goede reis naar Europa plannen door online assistentie te nemen. Kaarten en reisgidsen kunnen online worden doorverwezen, zodat de toeristen van tevoren kunnen plannen en hun route kunnen bepalen op basis van hun interesses en budget. Ook past Europa vakantie goed binnen het budget dat u voor uw vakantiereis hebt gepland en worden er geen extra lasten op uw schouders gelegd. Online boekingen en planning helpen de toeristen om de beste deals voor luchtvaartmaatschappijen, hotelboekingen, reisgidsen, enz. Te krijgen en het zorgt er ook voor dat alle dingen worden gesorteerd, nog voordat u in Europa landt.

Goedkope vakantie in Europa maakt het mogelijk om binnen het budget te reizen

Europa is een prachtig continent dat diversiteit omvat, niet alleen in cultuur, maar ook in de architecturale stijlen, talen en nog veel meer. De verschillende landen die deel uitmaken van het continent maken het een levensvatbare plek voor toeristen over de hele wereld. In feite denken velen van ons aan vakantie in Europa, maar vanwege een gebrek aan financiële middelen moeten de meesten van ons stoppen met het plan. Maar dit is iets van het verleden, en in de recente tijd een trend om goedkope vakantiinte in Europa te regelen.

Door middel van goedkope Europa vakantie, kunt u uw reis plannen binnen uw monetaire beperkingen. Met de goedkope vakantie kunt u bijvoorbeeld accommodaties en vluchten plannen die gesubsidieerde tarieven bieden. Daarnaast kun je vooraf de bestemmingen plannen die je van plan bent te nemen waarmee je plaatsen kunt bezoeken die je interesseren in plaats van een wilde reis door heel Europa te maken. Het boeken van tickets en accommodaties vooraf of in tijden waarin u betere tarieven en kortingen zou kunnen krijgen, zou zelfs in uw voordeel kunnen worden gebruikt. Om goedkope vakantie in Europa te krijgen, kunt u ook naar een professioneel reisbureau gaan of daarvoor online gaan.

In de hedendaagse levensstijl van deze tijd kan het moeilijk zijn om echt wat tijd te sparen om daadwerkelijk voor agenten aanwezig te zijn en lange uren te besteden om hun informatie te verzamelen. Voor dergelijke personen bieden online dienstverleners een ideale benadering voor toegang tot informatie. De nieuwste explosie in de verschijning van de online dienstverleners geeft duidelijk het geaccepteerde gebruik door individuen van deze websites voor reisvakanties aan, waarbij een aantal goedkope opties toegankelijk worden gemaakt. Op het internet kun je vluchten volgen van alle vliegmaatschappijen. Een groot aantal van deze websites brengt geen voorafkosten in rekening voor de toegang tot hun diensten; desalniettemin kan dit verschillen van aanbieder tot aanbieder. Het is geschikt om de algemene voorwaarden van een online provider te doorlopen voordat u gebruik maakt van zijn diensten, zodat u een verkeerde indruk kunt voorkomen.